Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er på udkig efter en erstatning for Cesc Fàbregas, Neymar er ikke interesseret i at vende tilbage til Barcelona og Juventus er interesserede i at hente Paul Pogba tilbage til klubben.

Tottenham-direktøren Daniel Levy vil ikke lade klubbens manager Mauricio Pochettino skifte til Manchester United – selv ikke, hvis ”The Red Devils” tilbyder 420 millioner kroner i kompensation. (Sun)

Chelsea forsøger i øjeblikket at forhandle en tilbagekøbsklausul ind i det eventuelle salg af Callum Hudson-Odoi, som i øjeblikket rygtes til Bayern München. Det er den sydtyske storklub dog ikke interesseret i. (Times)

Bayern München-kantspilleren Arjen Robben, der har en fortid i Chelsea, har opmundret Callum Hudson-Odoi til at skifte til de tyske mestre. (Mirror)

FC Barcelona er villige til at modtage bud på Philippe Coutinho, som Manchester United efter sigende er interesserede i at hente til sommer. (Calciomercato)

FC Barcelona overvejer også at sende bud nummer to af sted på Chelsea-kantspilleren Willian. Den catalanske storklubs første bud blev afvist i torsdags. (Standard)

Chelsea har indgået mundtlige aftaler med Cagliari-midtbanespilleren Nicolo Barella og Zenit St. Petersborg-midtbanespilleren Leandro Paredes. (Telegraph)

AC Milan-træneren Gannaro Gattuso har løftet sløret for, at han i øjeblikket snakker med Gonzalo Higuaín og hans repræsentanter, selvom han i øjeblikket rygtes til Chelsea. (Express)

Det er Chelseas førsteprioritet i dette transfervindue at få en lejeaftale på plads med Gonzalo Higuaín. (Sun)

Neymars far har afvist rygterne om, at den brasilianske superstjerne skulle være interesseret i at skifte tilbage til hans gamle klub, FC Barcelona. (Express)

Bournemouth-angriberen Dominic Solanke har løftet sløret for, at Jadon Sanchos skifte fra Mancehester City til Borussia Dortmund har inspireret andre unge spillere til at forlade store klubber i jagten på spilletid. (Times)

Den tidligere Fulham-manager Slavisa Jokanovic står øverst på Notingham Forests ønskeliste til at erstatte manageren Aitor Karanka. Martin O'Neill og Carlos Carvalhal er også repræsenteret på ønskelisten. (Nottingham Post)

Newcastle United-manageren Rafael Benitez løfter sløret for, at han er blevet i klubben, selvom han har haft tilbud om at forlade klubben. Han kunne dog godt ønske sig mere opbakning fra klubbens ejer, Mike Ashley. (Mail)

Liverpool og Fulham er begge interesserede i at hente den israelske angriber Moanes Dabour i Red Bull Salzburg. (Estadio Deportivo)

Everton-manageren Marco Silva vil ikke klage, hvis Everton ikke henter en eneste spiller i januar-transfervinduet. Han vil dog sætte pris på to eller tre nye spillere. (Liverpool Echo)

West Ham overvejer i øjeblikket at byde på Newcastle United-midtbanespilleren Jonjo Shelvey. (Mail)

West Ham-angriberen Marko Arnautovic afliver hans karriere, hvis han flytter til kinesisk fodbold. Det mener i hvert fald den tidligere West Ham-spiller Gary O'Neil. (Express)

Leeds United er tæt på at kunne præsentere Real Madrid-målmanden Kiko Casilla. Den 32-årige spanier flyver efter sigende til England i næste uge. (Yorkshire Evening Post)

Aston Villas congolesiske midtbanespiller Aaron Tshibola er et varmt navn i mange Serie A-klubber. Tshibola har været udlejet til skotske Klimarnock i denne sæson. (Birmingham Mail)

Ipswich Town er interesseret i Brentfords 30-årige midtbanespiller Alan Judge. (East Anglian Daily Times)

Juventus er interesseret i at hente Paul Pogba tilbage til klubben til sommer. Manchester United er villige til at overveje et tilbud, hvis Douglas Costa flytter til Old Trafford som en del af transferaftalen. (Calciomercato)

Juventus er klar til at sende midterstopperen Medhi Benatia til Arsenal som en del af en handel, der sender Aaron Ramsey den modsatte vej. (Metro)

FC Barcelona overvejer at leje Chelsea-angriberen Álvaro Morata, som også er et varmt navn i Sevilla og Atlético Madrid. (Sport)

Arsenal-anføreren Laurent Koscielny har afvist et tilbud fra AS Monaco. (Mirror)

AS Monaco er i kontakt med Chelsea vedrørende den belgiske angriber Michy Batshuayi. Den 25-årige angribers agent er fløjet til Monaco for at forhandle en eventuel transfer på plads. (Goal)

Everton er interesseret i at hente Southampton-forsvareren Cedric Soares, som ”The Saints” er villige til at sælge. (Star)

Leicester City er interesserede i at hente Hull City-kantspilleren Jarrod Brown, som Tottenham og Everton også er interesserede i. (Sun)

Hull City er tæt på at få en lejeaftale i stand med Cardiff-forsvareren Matthew Connolly. (Hull Daily Mail)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik