Fodbold nyheder

Sarri: Mangel på respekt

Af Bertram Christensen

Chelsea-manageren er ikke tilfreds med Bayerns håndtering af deres Hudson-Odoi-interesse.

18-årige Callum Hudson-Odoi er en af de mest spændende unge spillere i engelsk fodbold lige nu. Den unge kantspiller er en del af Chelseas førstehold, og har i denne sæson leveret flere gode præstationer, seneste i lørdagens 2-0-sejr over Nottingham Forest, hvor han blev kåret til kampens spiller.

Den unge englænder er dog langt fra en del af manager Maurizio Sarris foretrukne 11, og derfor skulle de tyske mestre, Bayern München, være interesseret i at købe spillere. De har budt flere gange, men hver gang har Chelsea afvist.

Bayern München har, ifølge Sarri, ikke ligefrem været stille omkring deres interesse i Hudson-Odoi, hvilket irriterer den italienske manager.

- Jeg synes ikke, at det er professionelt, fordi de (Bayern München red.) snakker om en spiller, som har kontrakt med Chelsea. De respekterer ikke klubben, og jeg ved ikke hvad jeg skal sige, siger Sarri ifølge Sky Sports.

I alt er det blevet til otte kampe for Chelseas førstehold i denne sæson, for unge Hudson-Odoi. Her er det blevet til et enkelt mål og tre oplæg.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik