Fodbold nyheder

Officielt: Brøndby henter Simon Hedlund

Af Ryan Svale

Brøndby IF bekræfter, at man har henter Simon Hedlund i tyske Union Berlin

Den tyske avis, Berliner Zeitung, skrev tidligere på dagen, at Brøndby var tæt på at hente den svenske kantspiller Simon Hedlund i Union Berlin. Nu er skifter blevet officielt.

Brøndby IF skriver således på sin hjemmeside, at Simon Hedlund skifter til klubben fra Union Berlin, og han får en aftale på fire og et halvt år.

Simon Hedlund begrunder til Brøndbys hjemmeside skiftet med, at den offensiv spillestil i klubben tiltaler ham:

- Jeg har haft et par gode sæsoner i 2. Bundesliga i Union Berlin, men i denne sæson har jeg savnet spilletid, og det offensive fodbold Brøndby IF tiltaler mig rigtig, rigtig meget. Jeg kender presfodbold rigtig godt fra Tyskland, hvor det er meget udbredt, så Brøndby IF's måde at spille på passer mig godt, da jeg er offensiv i min spillestil, og hurtig med og uden bold.

- Da muligheden bød sig for et skifte til Brøndby IF, var jeg klar med det samme og ikke i tvivl. Jeg føler, at jeg har meget at give til klubben, og det glæder jeg mig nu til at bevise. Johan Larsson var anfører i IF Elfsborg, da jeg også spillede der, og han har flere gange fortalt mig om klubbens fantastiske fans, så dem glæder jeg mig virkelig meget til at skulle spille for, fortæller Hedlund.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik