Fodbold nyheder

Officielt: AGF sælger Pierre Kanstrup

Af Ryan Svale

Så er den officiel: AGF bekræfter, at man har solgt Pierre Kanstrup til tyrkiske Erzurumspor.

AGF skal på anførerjagt: Klubben bekræfter således på sin hjemmeside, at man har solgt sin nu tidligere anfører, Pierre Kanstrup, til den tyrkiske klub Erzurumspor, der ligger i bunden af den tyrkiske Super Lig..

- Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for, og i og med, at han har kontraktudløb til sommer, så er det en god løsning for begge parter. Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er glad for at få muligheden i udlandet, og takker samtidig AGF for sin tid i klubben:

- Når en dør lukkes, åbner der sig en ny, og jeg glæder mig nu til en ny udfordring i en ny og spændende liga. Jeg vil gerne sige tak til alle mine holdkammerater, trænere, stab, ledere og medarbejdere i AGF.

- Jeg har haft en god tid i AGF, hvor jeg har været glad for at være og stolt over at spille i den hvide trøje foran klubbens fantastiske fans, hvis opbakning jeg ikke kan takke nok for, siger Pierre Kanstrup til klubbens hjemmeside.

AGF oplyser intet om en eventuelt transfersum.

29-årige Pierre Kanstrup kom til AGF i sommeren 2017 fra SønderjyskE. Han nåede 50 kampe for klubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik