Fodbold nyheder

Spurs jagter Bundesliga-spillere

Af Jakob Hansen

Tottenham ser ud til at miste Mousa Dembélé, og derfor er englænderne på jagt efter en ny central midtbanespiller.

Tidligere på ugen kom det frem, at Tottenham i øjeblikket forhandler med kinesiske Beijing Sinobo Guoan, som vil hente Mousa Dembélé for 75 millioner danske kroner. Derfor er London-klubben ude efter en ny midtbanespiller, og det kunne meget vel ende med at blive Hoffenheims Florian Grillitsch.

Østrigske Grillitsch har to år tilbage af sin kontrakt med Hoffenheim, men har ifølge The Sun en frikøbsklausul på 150 millioner danske kroner. Den overvejer Mauricio Pochettino at udløse, da han vil udvide bredden på de centrale midtbanepositioner.

Udover 23-årige Florian Grillitsch skulle "Spurs" også have Mönchengladbachs Denis Zakaria på ønskelisten. Pochettino har fulgt schweiziske Zakaria siden han spillede i Young Boys, og Tottenham-manageren skulle være en stor beundrer af den høje midtbanespiller, som menes at koste ca. samme beløb som Grillitsch.

Tottenham har også været nævnt i forbindelse med andre midtbanespillere som Lyons Tanguy N'Dombele, Watfords Abdoulaye Doucouré og den unge Ajax-spiller Donny van de Beek, men Grillitsch og Zakaria skulle være førsteprioriteterne.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik