Fodbold nyheder

Sampdoria-dansker vil følge Skriniar

Af Bertram Christensen

Slovakkens klub, Inter, står da også klar til at hente Joachim Andersen.

For to år siden skiftede Milan Skriniar fra Sampdoria til Inter. Siden da er han blevet en af verdens bedste midterforsvarer, som flere af de største europæiske klubber er blevet sat i forbindelse med. Nu kan en 22-årig dansker måske være på samme vej.

For Skriniars plads i Sampdoria er nemlig blevet overtaget af den tidligere Twente-spiller Joachim Andersen, som i denne sæson er brudt igennem i Serie A. Det har, som tidligere nævnt her på Indkast.dk, fået Inter til at kigge nærmere på den danske forsvarsspiller.

Om det skifte bliver en realitet, må tiden vise. Joachim Andersen er selv opmærksom på sammenligningen mellem ham selv og Skriniar, fortæller han til Sky Sport Italia.

- Jeg har læst sammenligningen flere gange, og selvom jeg godt forstår den, så er jeg min egen person. Han har fortsat sin udvikling til at blive en god spiller, og jeg håber at kunne tage samme vej som ham, fortæller den unge dansker.

Den 22-årige forsvarsspiller har fået fuld tid i 18 af de første 19 kampe i Serie A, hvilket har resulteret i en plads på årets hold hos mediet, DAZN Italia, som har rettighederne i Italien til landets bedste række

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik