Fodbold nyheder

Romas muligheder i januar-vinduet

Af Stefan Lindahl

Til medie har Roma-direktør Monchi udtalt sig om Romas muligheder på transfermarkedet.

I et interview med Gazzetta dello Sport har Roma-direktør Monchi udtalt sig omkring Romas muligheder på transfermarkedet. Udover Romas muligheder har han også vendt tankerne omkring Malcom-transferen, der i sommer faldt til jorden i 11. time.

I interviewet blev et hav af spillere nævnt:

- Piatek (Krzystof Piatek, Genoa-angriber, red.)? Det vil være en mulighed, hvis ikke de ville have 522 mio. kroner for ham. I mine øjne er han en god spiller, men han spiller for Genoa. Tonali (Sandro Tonali, Brescia-spiller, red.) er en af de bedste unge spillere i italiensk fodbold, men jeg kunne sige det samme om Barella (Nicolo Barella, Cagliari-midtbanespiller, red.).

- (Gianluca) Mancini (Atalanta-forsvarsspiller, red.)? Lige nu er det umuligt, men til sommer er det anderledes. Rugani (Daniele Rugani, Juventus-forsvarsspiller, red.)? Umulig. Juventus afviste et 300 mio. kroner-bud fra Chelsea, og vi kan ikke bruge så mange penge på en central forsvarsspiller. Thiago Mendes (Lille-midtbanespiller, red.)? Umulig. Ziyech (Hakim Ziyech, Ajax-offensiv-spiller, red.) og Belotti (Andrea Belotti, Torino-angriber, red.)? Jeg kan lide dem begge. Bennacer (Ismaël Bennacer, Empoli-midtbanespiller, red.)? Vi kan godt lide ham, men vi snakker om ham i juni. Dendoncker (Leander Dendoncker, Wolverhampton-defensiv-spiller, red.) og Özyakup (Oguzhan Özyakup, Besiktas-midtbanespiller, red.)? Umulige, ligesom Herrera (Hector Herrera, Porto-midtbanespiller, red.).

- Malcom (FC Barcelona-spiller, red.)? Nej. Når man er sportsdirektør i en klub, må man forstå, at man også skal repræsentere hjerterne og følelserne fra tilhængerne. Han brugte Roma, og jeg tænker på klubbens image.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik