Fodbold nyheder

Napoli diskuterer fremtid med profil

Af Stefan Lindahl

Napoli-midtbanespilleren Allan mødes angiveligt sammen med sin agent og klubbens sportslige ledelse for at snakke fremtid.

Ifølge Sky Sport Italia mødes Napoli-ledelsen i dag med klubbens midtbane-dynamo Allan og hans agent Eduardo Uram for at diskutere, hvad der skal ske i fremtiden. Angiveligt er Paris Saint-Germain fast besluttet på, at brasilianeren kan dække midtbane-pladsen efter Adrien Rabiot, der ligner en kommende FC Barcelona-spiller. Ifølge mediet ønsker Napoli at snakke med profilen for at understrege, hvor vigtig han er for klubben.

Mediet fortæller, at syditalienerne vil gå så langt som at give brasilianeren en lønforhøjelse for at holde på ham. Angiveligt er pariserne dog klar til at smide vanvittige 746 mio. kroner efter midtbanespilleren. Beløbets størrelse gør, at napolitanerne, ifølge mediet, vil overveje at sælge ham for at byde på Cagliaris italienske midtbane-talent Nicolo Barella, der er ønsket i samtlige italienske top-klubber samt en håndfuld Premier League-klubber.

28-årige Allan kom til Napoli i 2015 fra Udinese for 86 mio. kroner. I efteråret fik han debut på det brasilianske A-landshold. I alt er det blevet til 156 kampe for napolitanerne. I sidste sæson spillede han i samtlige kampe for klubben, der endte som toer efter Juventus i Serie A.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik