Fodbold nyheder

Avis: Inter jagter Udinese-profil

Af Stefan Lindahl

Italiensk avis hævder, at Inter til sommer vil købe Udinese-profilen Rodrigo De Paul.

Den italienske avis Gazzetta dello Sport mener at vide, at Milano-klubben Inter ønsker at tilknytte Udinese-profilen Rodrigo De Paul til sommer. Angiveligt vil spilleren koste Inter mellem 186 og 225 mio. kroner. Udinese har gjort klart for de interesserede, at man ikke slipper argentineren i dette vindue, så klubben vil først tage bud ind til sommer. Tidligere er også AC Milan og Roma blevet nævnt som interesserede i den 24-årige profil.

Angiveligt vil Inter prøve at presse prisen ned ved at inkludere enten Andrea Pinamonti eller Zinho Vanheusden, der begge er ungdomsspillere i Inter. Milano-klubben har ofte hentet argentinere, og så sent som i sommer hentede klubben Lautaro Martínez i den argentinske klub Racing Club, mens klubbens kaptajn er argentineren Mauro Icardi.

De Paul har i denne sæson scoret seks mål og lavet tre assist i 18 Serie A-kampe. I 2016 hentede Udine-klubben ham i Valencia for 22,5 mio. kroner. I 93 kampe for ”Zebrette” er det blevet til 15 mål og 15 assist. Ligesom Inters Lautaro Martínez har Rodrigo De Paul også spillet i den argentinske klub Racing Club.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik