Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Kasper Duelund Jensen

De engelske rygter svigter aldrig. Det gør de heller ikke i dag, hvor der er nok at tage fat i.

Aaron Ramsey er blevet enig med Juventus om en kontrakt. Waliseren bliver præsenteret som ny spiller i klubben til juni. (The Guardian)

Atletico Madrid er ligesom Sevilla klar med en lejeaftale til Chelseas Álvaro Morata. (Goal)

Bayern München er klar til at give Callum Hudson-Odoi nummer 10 på ryggen, hvis han vælger at forlade Stamford Bridge til fordel for Allianz Arena. (The Sun)

Chelsea planlægger dog at anmelde Bayern til FIFA, hvis London-klubben finder beviser for ulovlige henvendelser til Hudson-Odoi (Daily Mail)

Real Madrid forbereder sig på at byde 747 millioner kroner for Kalidou Koulibaly. Napoli-stopperen er også et varmt transferemne i Manchester United. (Il Mattino)

Uniteds interesse i Fiorentinas Nikola Milenkovic er falmet siden Jose Mourinhos fyring. (ESPN)

Burnley har prissat James Tarkowski til at koste 415 millioner kroner. Dette er for at forhindre Liverpool i at få en lejeaftale i stand med den 26-årige midtstopper. (The Sun)

Tottenham Hotspur har fået et godt øje til Sampdorias Joachim Andersen. Den danske midtstopper er udset til at skulle erstatte Toby Alderweireld, hvis belgieren forlader London-klubben. (The Independent)

Manchester City vil hente Declan Rice til klubben som en langsigtet løsning på den defensive midtbane. West Ham United-spilleren er 14 år yngre end Fernandinho. (The Sun)

Manolo Gabbiadini er tæt på at forlade Southampton. Italieneren skifter til Sampdoria for en samlet transfersum på 97 millioner kroner. (The Guardian)

Bournemouth overvejer at hente Evertons James McCarthy til klubben på en lejeaftale for den resterende del af sæsonen. (Daily Mail)

Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har lovet Denis Suárez, at han kan forlade klubben i januars transfervindue. Den spanske kantspiller er et stort transferemne i Arsenal. (Marca)

Arsenal håber også på at sikre sig Hector Herrera på en fri transfer til sommer. Her udløber midtbanespillerens nuværende kontrakt med Porto. (Tutto Mercato Web)

Arsenal-manager Unai Emery har givet klubbens ledelse grønt lys til at gå efter Yannick Carrasco. Belgieren er her i januar blevet tilgængelig i kinesiske Dalian Yifang. (Foot Mercato)

Liverpool er klar til at hente Ben Woodburn tilbage fra hans lejeaftale med Sheffield United. "The Reds" er nemlig i færd med at overveje seriøse henvendelser fra Blackburn Rovers, Brentford og Hull City. (Goal)

Andy Carroll ønsker ikke at forlade West Ham United. Hans kontrakt med London-klubben udløber nu til sommer. (Sky Sports)

Timothy Fosu-Mensah vil gerne have sin lejeaftale med Fulham ophævet, så han kan udlejes til en anden klub, inden januars transfervindue lukker i. (The Times)

Newcastle United er nødt til at hæve deres bud på Miguel Almiron, hvis Atlanta United skal gå med til at sælge den 24-årige midtbanespiller fra Paraguay. (ABC Cardinal)

Arsenal har aktiveret en klausul i Nacho Monreals kontrakt, der dermed bliver forlænget med et år. Monreal havde ellers kontraktudløb nu til sommer. (ESPN)

Cardiff-manager Neil Warnock er fløjet til Frankrig i forsøget på at overtale Emiliano Sala om at skrive kontrakt med Premier League-oprykkerne. Den 28-årige Nantes-angriber er meget usikker på skiftet. (The Sun)

Newcastle United går i øjeblikket benhårdt efter at sikre sig et af de største midtbanetalenter i tyrkisk fodbold. Det drejer sig om 19-årige Abdulkadir Omur fra Trabzonspor. (Kardeniz)

Nottingham Forest har tilbudt Leicester City at leje Eldin Jakupovic i den resterende del af sæsonen. Den 34-årige målmand har i øjeblikket ringe udsigter til at slå Kasper Schmeichel af pinden. (Talksport)

Sunderland har budt på Wigans nordirske bomber Will Grigg. (Northern Echo)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik