Fodbold nyheder

Higuaín kan blive Chelsea-spiller i dag

Af Stefan Lindahl

Medie melder, at den Juventus-ejede Milan-angriber Gonzalo Higuaín kan blive Chelsea-spiller inden døgnets afslutning.

Det engelske medie The Sun meddeler i dag, at AC Milans lejede Juventus-angriber Gonzalo Higuaín kan være Chelsea-spiller, inden dagen er omme.

For øjeblikket er den 31-årige argentiner med en fortid i Real Madrid på leje hos AC Milan sæsonen ud. Med i lejeaftalen er en klausul, der giver milaneserne mulighed for at veksle lejeaftalen til en permanent af slagsen. Men med blot seks mål i 15 kampe ligger den transaktion ikke først for, hvis man skal tro The Sun.

I stedet meldes engelske Chelsea på banen, og ifølge mediet har Gonzalo Higuaín allerede forhandlet og accepteret de personlige dele i kontrakten med klubben.

Den argentinske angriber har tidligere spillet under Chelsea-manager Maurizio Sarri med stor succes. Dengang satte han ligarekord, da han i 2015/2016-sæsonen scorede 36 mål i 35 Serie A-kampe.

Året efter skiftede han til Juventus i hvad der dengang var den dyreste handel i Serie A's historie med en overgangssum på 671 mio. kroner.

The Sun beretter, at Sarri og Higuaín kan blive genforenet allerede i dag med en aftale på omkring 266 millioner kroner.

Kan sætte transferlavine i gang

Skiftet skulle foregå med et halvt års leje, og efterfølgende købsoption, ligesom Juventus' aftale med Milan var baseret på.

En sådan transfer kan starte en lavine af angriber-transfers.

Flere medier har berettet, at Chelseas dyre angriber Álvaro Morata, som ligeledes har en fortid i Juventus og Real Madrid, har set sig varm på et skifte til spanske Sevilla.

På en lejekontrakt hos Sevilla løber Milan-angriberen André Silva rundt. Selvom han har været et stort hit i den andalusiske klub, kan han ende med at blive ofret og sendt tilbage til AC Milan for at gøre plads til Morata.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik