Fodbold nyheder

Barça klar med 900 mio. kroner-bud

Af Stefan Lindahl

Rapporter fra Italien mener, at FC Barcelona er klar til at betale for at hente Napoli-forsvaren Kalidou Koulibaly.

Han er blevet anset for at være blandt de aller bedste forsvarsspillere i verden. Sidste sommer afviste Napoli angiveligt flere bud fra Premier League for at holde fast i senegaleseren. Ifølge Napoli-avisen Il Mattino er den spanske storklub FC Barcelona klar til at betale de 900 mio. kroner for Kalidou Koulibaly, som Napoli forlanger for profilen.

Også Barca-rivalerne Real Madrid er angiveligt interesseret i at tilknytte senegaleseren til stjerne-paraden. En bud-krig er angiveligt, hvad Napoli-præsidenten Aurelio De Laurentiis ønsker for at hæve prisen på Koulibaly.

27-årige Koulibaly kom til Napoli i sommeren 2014 fra belgiske Genk for 58 mio. kroner. Siden ankomsten til den syd-italienske klub er det blevet til 188 kampe og en italiensk Super Cup-triumf. I sidste sæson gav senegaleseren Napoli en udesejr over Juventus med en sen scoring. Juve endte dog alligevel som ”Scudetto-vinder”, selvom Napoli satte klub-rekord med 91 point. De seneste tre år har Koulibaly været på årets hold i Serie A.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik