Fodbold nyheder

Ronaldo: Har ikke råd til Inter

Af Bertram Christensen

Den brasilianske legende må ”nøjes” med at være præsident i Real Valladollid.

I september købte den tidligere brasilianske angrebsstjerne Ronaldo 51 procent af aktierne i La Liga-klubben Real Valladollid, og kan dermed kalde sig klubeejer. Brasilianeren fungerer nu som præsident i klubben, som lige nu ligger nummer 12 i den bedste spanske række.

Ronaldo har en fortid i de to store spanske klubber Real Madrid og Barcelona, men i sæsonen mellem sine to ophold hos de spanske rivaler, brugte han i italienske Inter med stor succes. Netop Inter har en stor plads i Ronaldos hjerte, hvilket også kom til udtryk, da han overfor Sky snakkede om rollen som præsident.

- Jeg har meget travlt, men er glad for udfordringen. Jeg tænkte aldrig på Inter, men klubben har en stor plads i mit hjerte, og jeg vil aldrig udelukke noget, men jeg har ikke pengene til at købe Inter. Så jeg bliver ved med Valladollid, fortæller Ronaldo ifølge Football Italia til Sky.

Ronaldo er en af de mest profilerede angribere i nyere europæisk historie. Han har vundet både Ballon d'Or og VM to gange. Derudover har han lavet et hav af mål på både klubplan og for det brasilianske landshold. I 98 landskampe er det blevet til 62 mål – kun overgået af Pelé på det brasilianske landshold.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik