Fodbold nyheder

- United-spillerne er en joke

Af Daniel Frimor

Der blev ikke lagt fingre imellem, da Sky Sports-eksperten Paul Merson skulle forudsige resultaterne for Premier League-kampene på 2. juledag.

Det var et frigjort Manchester United-hold, der i gårsdagens Premier League-kamp mod Cardiff vandt med hele 5-1.

Ole Gunnar Solskjær kunne strække armene i vejret og juble over en drømmestart på sin midlertige manager-karriere i Manchester, men på britiske Sky Sports er eksperten Paul Merson alt andet end begejstret for det 'nye' Manchester United-hold. Merson kaldte således Uniteds spillere for 'en joke', da han skulle forudsige den kommende spillerundes resultater:

- Man kan ikke give Ole Gunnar Solskjær æren for den ændring, der er sket hos Manchester United. Det er ene og alene spillerne, og det er en joke. Man så dem i lørdags (i går, red.), og forskellen var jo ynkelig, en joke, pinligt.

Merson har dog tiltro til, at 'De Røde Djævle' kan tage endnu en storsejr, når modstanderen hedder Huddersfield på 2. juledag:

- Jeg ville skamme mig. Pludselig er Solskjær en 100 gange bedre manager end Jose Mourinho? Kom nu lige... Jeg bryder mig ikke om det. Nu løber alle spillerne, så jeg tipper dem til en 4-0-sejr. De er voksne mennesker, og de skulle være i stand til at udfolde sig på banen, selv mod Valencia (i CL, red.) hvor de ikke havde noget at spille for. Det er op til spillerne i sidste ende.

Det var i øvrigt første gang siden, at Sir Alex Ferguson stoppede som manager, at klubben formåede at score fem mål i en kamp.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik