Fodbold nyheder

Officielt: Midtbane-bytte i FCK

Af Torsten Brix

Ståle Solbakken har haft en travl torsdag…

Tidligere i dag meddelte FCK, at de havde hentet kantspilleren Guillermo Varela og nu beretter klubben, at de har solgt midtbanespilleren Jan Greguš til den amerikanske MLS-klub Minnesota United FC, hvilket træner Ståle Solbakken giver følgende forklaring på:

- Jan har ydet en stærk indsats i sin tid i klubben, hvor han altid har optrådt med stor professionalisme og udfyldt den rolle, han var hentet ind til, perfekt. Han har ikke været fast starter i alle kampe for os, men har altid leveret både i Europa og i Superligaen, når vi har haft brug for ham.

I denne sæson har Ståle Solbakken dog brugt Greguš mest som indskifter, men på trods af dette ønsker nordmanden en erstatning.

- Vores kampprogram i foråret er mindre intenst end i efteråret, og vi er fortsat stærkt besat på midtbanen med Zeca, Falk, Thomsen og Kvist, som er de mest oplagte til positionen. Vi har dog gennem et stykke tid overvejet, om vi skulle tilføje en yngre central midtbanespiller med udviklingspotentiale. Med salget af Jan, kommer det arbejde selvfølgelig til at fortsætte nu. Så må vi se, om vi kan finde den rigtige.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik