Fodbold nyheder

Dansker vil spille slutrunde til sommer

Af Andreas Christensen

Philip Billing har været en stor profil for Huddersfield i denne sæson, og danskeren satser på at deltage i U21-EM til sommer.

I denne sæson er Philip Billing gået fra at være et talent til at være en profil på Huddersfield-holdet i Premier League. Også på det danske U21-landshold har midtbanespilleren været et omdrejningspunkt, og han er en af bagmændene bag den vellykkede kvalifikation til sommerens EM-slutrunde i Italien og San Marino. Philip Billing er fast besluttet på at deltage i slutrunden, selvom Huddersfield nok helst ser, at han holder sommerferie efter sæsonen.

- Ja, det er U21 - men det er en slutrunde, og jeg vil virkelig gerne med. Det er selvfølgelig en lang sæson herovre i England, og der er rigtig mange kampe. Men jeg er da sikker på, at klubben vil lade mig tage til U21-EM. Det er jeg overbevist om, udtaler Billing til B.T.

22-årige Philip Billing har startet inde i 14 Premier League-kampe i sæsonen, hvilket er flest af alle Huddersfield-spillere. I sidste uge blev han udvalgt til rundens officielle Premier League-hold for hans præstation i kampen mod Wolverhampton. Men selv tager danskeren succesen med en god portion ro.

- Jeg ser det bare som et skulderklap. Det er dejligt, men mere betyder det ikke. Jeg skal bare fortsætte med at udvikle mig. Og så er det bare en bonus at blive udvalgt til ugens hold.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik