Fodbold nyheder

Mourinho storroser ung United-trio

Af Daniel Frimor

Nye takter fra den portugisiske manager? Mourinho var godt tilfreds med ung United-trio efter gårsdagens kamp mod Arsenal.

Man er hårdt prøvet i disse tider, hvis man er fan af Manchester United. Den traditionsrige engelske storklub er konstant på randen af en ny krise, spillertruppen leverer ikke på højeste niveau, og de fleste peger kritiske fingre af spillestilen, ledelsen og manageren.

Nu er sidstnævnte, karismatiske og kontroversielle José Mourinho, dog ude med lovprisende ord til Uniteds unge offensive trio. Jesse Lingard, Marcus Rashford og Anthony Martial startede alle mod Arsenal i gårsdagens 2-2-opgør på Old Trafford, og Mourinho var klar med en sjælden ros til sine unge frontløbere:

- De spillede godt. De havde god dynamik, god intensitet og god bevægelse. Det har vi brug for. Vi har brug for den glæde, særligt i en tid, hvor vi ikke kan glæde os over vores resultater. Vi har brug for glæde på banen, og vi har brug for folk, der kan bringe den glæde, udtalte Mourinho til Sky Sports efter kampen.

Lingard og Martial stod for Uniteds to scoringer, mens Marcus Rashford konstant truede i dybden med gode løb og en høj arbejdsindsats. Den slags dyder er højt værdsat hos Mourinho:

- De tre unge oppe foran (Lingard, Rashford, Martial, red.) er alle let til bens, levende, adrætte og kreative. De spillede godt.

Det uafgjorte resultat betyder at Manchester United p.t. indtager 8.pladsen i Premier League med 23 point for 15 kampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik