Fodbold nyheder

Sky: Hazard tilbudt monster-kontrakt

Af Bertram Christensen

Ifølge det engelske medie, skulle kontrakten gøre ham den bedst betalte spiller i klubben.

Skifter han eller forlænger han? Situationen omkring Chelseas Eden Hazard har optaget spanske såvel som engelske medier i et godt stykke tid. Et skifte til Real Madrid var angiveligt tæt på i sommerens transfervindue, men som bekendt spiller belgieren stadig i Chelsea.

Kontrakten med London-klubben udløber dog om 18 måneder, og det har fået spekulationerne til at starte. Hvis ikke Hazard forlænger sin kontrakt, ser et sommer-skifte ret sandsynligt ud. Nu kan det engelske medie Sky Sports så fortælle, at Chelsea skulle have tilbudt deres belgiske stjerne en ny kontrakt.

Ifølge mediet, som ikke har fået bekræftet sine informationer af klubben, har Chelsea tilbudt Hazard en kontrakt på omkring 2,5 millioner kroner om ugen. Hvis det tal er rigtigt, gør det Hazard til klubbens bedst betalte spiller.

Noget kunne tyde på, at tilbuddet om en kontrakt er mere end bare rygter. For i tirsdags sagde Chelsea-manageren Maurizio Sarri nemlig følgende til Sky Sports:

- Klubben er klar til at underskrive en kontrakt når som helst, men det er op til ham (Hazard red.), om han vil forlænge eller ej. Jeg vil gerne beholde Eden, og jeg ved, at der er kommunikation mellem klubben og Hazards agent hver uge.

Det er ikke så underligt, at den italienske manager meget gerne vil holde på den belgiske tekniker. I de første 14 Premier League-kampe er det blevet til syv mål og seks oplæg fra Hazard.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik