Fodbold nyheder

Toutouh: Har gjort store fremskridt

Af Bertram Christensen

AGF'eren synes, at det går fremad, og glæder sig til han for alvor kan være med.

Det er ikke meget AGF-fansene har set til Youssef Toutouh siden han kom til klubben i oktober. Han kom til klubben efter at have fået ophævet kontrakten med FCK i løbet af sommeren, og var derfor langtfra kampform, da han startede i AGF.

Han fik dog et indhop og 20 minutter spilletid i mandagens 2-1-sejr over Vejle. Her var offensivspilleren faktisk tæt på en scoring, men måtte se sin afslutning gå forbi Vejle-målet. Den nyeste spiller i AGF-truppen kan allerede mærke, han har rykket sig siden starten i Aarhus.

- Det går i den rigtige retning. Jeg har gjort store fremskridt, siden jeg kom. Jeg har mere overskud og har ikke trætte ben efter træninger og kamp, så det er dejligt. Det var vigtigt med sejren over Vejle, og det var fedt at være en del af, så nu håber jeg bare at jeg kan bygge på og få flere minutter, så jeg kan nå mit topniveau igen, fortæller Youssef Toutouh til klubbens egen hjemmeside.

Siden han fik kontrakt i AGF, er det blevet til tre kampe i Superligaen – alle tre som indskifter. Om træner David Nielsen vil bruge den teknisk stærke spiller i Nordsjælland-kampen må tiden vise.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik