Fodbold nyheder

Cavani utilfreds i PSG

Af Jakob Hansen

Ifølge franske medier er Edison Cavani utilfreds med hans situation i Paris Saint-Germain.

Da Paris Saint-Germain i lørdags spillede udekamp mod Bordeaux i Ligue 1, var det uden Edison Cavani i startopstillingen. Angriberen fra Uruguay har ellers været en profil i klubben siden 2013, men nu er der angiveligt kommet skår i glæden.

Det franske medie L'Équipe skriver, at Cavani er utilfreds med flere ting i den franske storklub. Den 31-årige målscorer er først og fremmest utilfreds med hans løn, hvor spillere som Neymar og Mbappé tjener betydeligt mere. De to spillere bliver ifølge Cavani generelt behandlet bedre, og han føler sig derfor overset og uønsket i klubben.

Samtidig skulle der være en brasiliansk klike i omklædningsrummet bestående af Thiago Silva, Neymar, Marquinhos og Dani Alves. Denne klike er Cavani ikke en del af, og det er eftersigende også en af grundene til hans utilfredshed.

Flere klubber har allerede vist interesse for angriberen, men det ser ikke ud til, at den franske hovedstadsklub vil lade ham gå før næste sommer. En af de interesserede klubber skulle være Cavanis gamle arbejdsgiver Napoli.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik