Fodbold nyheder

Ancelotti: Scudettoen er ikke utopi

Af Bertram Christensen

Napoli-træneren tror på, at Napoli kan vinde Serie A.

Da Maurizio Sarri tog til Chelsea før denne sæson erstattede Napoli ham med en af de helt store italienske trænere, da de ansatte Carlo Ancelotti. Den rutinerede træner har vundet mange titler i sin efterhånden lange trænerkarriere.

Den 59-årige træner er dog langt fra færdig. Lige nu ligger hans Napoli-hold nummer to i Serie A – seks point efter de forsvarende mestre fra Juventus, som har spillet en enkelt kamp uafgjort, men ellers vundet resten af deres kampe.

Derfor virker det som om, Juventus er på vej mod endnu et mesterskab. Ancelotti er dog ikke en mand som lægger sig ned uden kamp, og han tør da også drømme om en samlet sejr for sit Napoli-mandskab.

- Scudettoen skal være en drøm og ikke en utopi. Hvis det havde været utopi, havde det været forfærdeligt. Det kræver en stor bedrift, men vi skal bevare vores fokus, fortæller Ancelotti til DAZN ifølge Football-Italia.

Ancelotti har vundet nationale mesterskaber i både Tyskland, England, Frankrig og Italien. Derudover er han en af de få, som har vundet Champions League tre gange.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik