Fodbold nyheder

Forkert mail skyld i manglende udtagelse

Af Stefan Thomsen

Keita Baldé skulle egentlig udtages til Senegals landshold, men fodboldforbundet sendte udtagelsesmailen til den forkerte mailadresse.

Inter hentede i sommer Keita Baldé til klubben, og den senegalesiske kant har siden da fået mange indhop hos Milano-klubben. Minutterne hos italienerne har været tilstrækkelige til at overbevise landstræner Aliou Cissé om, at Baldé skulle med landsholdet, men den unge fløj må alligevel blive hjemme.

Ifølge joe.uk er en gammel emailadresse skyld i den manglende udtagelse. Senegals fodboldforbund skulle gøre Inter opmærksom på, at Baldé var udtaget, men den adresse, som forbundet sendte beskeden til, var ikke længere i brug, og klubben har derfor ikke modtaget udtagelsesbeskeden.

Forbundets vicepræsident Abdoulaye Sow har selv indrømmet fejlen. Baldé kan ikke få tilladelse til at forlade klubben nu, idet fristen er overskreden. Senegal skal på lørdag spille mod Ækvatorial Guinea i kvalifikationen til Africa Cup of Nations, og de må klare sig uden den 23-årige kantspiller.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik