Fodbold nyheder

- Mourinho lærte taktik i Italien

Af Tobias Tange

José Mourinho vidste ikke særligt meget om taktik før Inter-tiden, hvis man skal tro Luigi Calni.

José Mourinho er en af verdens mest omdiskuterede fodboldtræneren. Lige meget hvor man går hen, har folk en mening. Listen af både kritikere og tilhængere er kæmpestor, for selvom han tidligere har været ekstremt succesfuld, har han altid været kritiseret for sit spil.

Det gælder også især i denne sæson, hvor hans Manchester United-hold, hverken har præsteret godt, eller fået mange point. En af dem, som altid har været kritisk overfor Mourinho, er italieneren Luigi Calni, som kritiserede United-manageren heftigt efter Manchester Uniteds sejr over Juventus i går.

- Jeg lærer ikke noget taktisk fra ham (Mourinho red.). Hvis noget, vil jeg sige, at Mourinho lærte taktik i Italien. Fra mit synspunkt, vidste han meget lidt om emnet, før han kom til Inter, siger Cagni ifølge Football-italia.

Den Italienske TV-ekspert var heller ikke tilfreds med, at den kontroversielle portugiser gestikulerede ud til Juve-fansene efter kampen.

- Mourinho er absolut bedst til at kontrollere hans billede i medierne. Jeg tror, at han havde forberedt den gestus, til hvis kampen gik, som han ville have det.

- Jeg ville ikke have gjort det. Jeg ville have gået stille tilbage til omklædningsrummet.

Om Mourinho skulle have lært taktik i Inter er svært at sige, men en ting er helt sikkert. Han klarede sig ret godt allerede inden da. Blandt andet vandt han på fornem vis Champions League i 2004 med Porto, ligesom han også tog sig af to Premier League-titler med Chelsea.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik