Fodbold nyheder

Konkurrencen koster for kroaten Kovacic

Af Anders Hoppe

Midtbane-kreatøren fra Kroatien har tabt sin startplads i Chelsea. Selv ved han dog godt, hvad der skal forbedres.

Mateo Kovacic er på kontrakt hos Real Madrid, men er i denne sæson blevet lejet ud til Chelsea. Sæsonen startede ud med store roser til den kroatiske midtbanespiller, men han har tabt sin startplads til den tidligere Everton-spiller Ross Barkley.

Konkurrencen på midtbanen er hård, men selv ved den 24-årige godt hvad der skal til, hvis han igen vil hyldes på Stamford Bridge. Der skal scores mål og laves assists:

- Selvfølgelig vil jeg gerne forbedre mig. Som jeg har sagt før, så mangler jeg at score mål og lave assist. Jeg mangler de kampafgørende faktorer, men jeg har indtil nu været meget optaget af holdet. Det vigtige for mig er ikke hvem der scorer, men at vi vinder. Men derfor skal jeg stadig forbedre mig, udtaler han til Football London.

Det ubesejrede mandskab ledet af Maurizio Sarri har fået en fremragende start på sæsonen, hvor London-klubben efter elleve spillerunder befinder sig andenpladsen i Premier League. Indtil videre har det været den belgiske verdensstjerne Eden Hazard, der har været den kampafgørende faktor for holdet. Mateo Kovacic har endnu sit første mål og assist til gode for Chelsea.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik