Fodbold nyheder

Kalinic: Derfor fejlede jeg

Af Stefan Lindahl

Sidste sommer hentede AC Milan Nikola Kalinic. Denne sommer blev kroaten så sendt videre til Atlético Madrid. Han fortæller nu, hvad der gik galt.

Det spanske medie AS har snakket med kroatiske Nikola Kalinic, der i sommer skiftede til Atlético Madrid efter blot en enkel sæson i AC Milan. Milano-klubben hentede den mål-glade angriber i Fiorentina, hvor han året før skiftet leverede 15 mål. I Milan blev det dog kun til seks mål, og en plads bag den talentfulde publikums-favorit Patrick Cutrone i hierakiet.

30-årige Kalinic var en af AC Milans dyreste indkøb i sommeren 2017, da Milano-klubben hentede ham for små 200 mio. kroner, i sommer solgte de ham videre for lige over halvdelen af det beløb. Kalinic giver en svær start skylden for, at det endte som det gjorde:

- Jeg kunne ikke deltage i opstartsfasen med holdet. Jeg trænede alene i Split imens, at jeg ventede på transferen gik i gennem.

- Jeg ankom da sæsonen var startet. Så fik jeg mange fysiske problemer…

Han beskriver ligeså hvorledes, at klubben ville have øjeblikke succes med de elleve ny-indkøb, hvilket han ikke selv mener, kan lade sig gøre. Han ønsker holdet tilbage til tidligere dagens succes med Champions League-fodbold og Scudetto-kampe, hvor han mener klubben hører til. Til sidst roser han sin tidligere træner Gennaro Gattuso:

- Han giver alt og vil alt. Han presser dig. Han er gal, men på en god måde. Han er god person og jeg tror, at Milan når langt med ham.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik