Fodbold nyheder

André Silva: Ingen kender fremtiden

Af Stefan Lindahl

AC Milan-ejede André Silva har siden, at han blev udlånt til Sevilla bombet mål ind.

I sommer lejede AC Milan den portugisiske angriber André Silva ud til spanske Sevilla, da argentineren Gonzalo Higuaín ankom. Milan-træner Gennaro Gattuso har efterfølgende udtalt, at han ikke ønskede at slippe den unge portugiser, men spilleren valgte efter sigende selv at skifte væk fra Italien. Spilleren er udstyret med en købsoption på 223 mio. kroner, som Sevilla kan aktivere sidst på sæsonen.

I sidste Serie A-sæson blev det for 22-årige Silvas vedkommende kun til to mål i 24 kampe. Begge mål blev dog kamp afgørende og sendte tre point til Milano. I Sevilla er historien en helt anden. Syv mål i syv kampe giver ham i skrivende stund en andenplads på topscorerlisten kun overgået af Girona-angriberen Cristian Stuani, der har et mål mere. Derfor har Silva en stor del af fortjenesten af Sevillas øjeblikkelige førsteplads i den spanske La Liga. I midtugens landskamp mellem Portugal og Polen scorede angriberen endnu en gang.

André Silva har til Mediaset udtalt:

- Jeg har en god tid i min klub. Nu er jeg med landsholdet, men jeg er AC Milan-spiller på lån i Sevilla, et hold jeg er meget glad for. Tilbage til Milan? Ingen kender fremtiden inklusiv mig selv. Vi får at se.

André Silvas tidligere AC Milan-kollega Nikola Kalinic, der i sommer også skiftede til spansk fodbold og Atlético Madrid, har til AS udtalt:

- Der er ikke ligeså meget forsvar i Spanien som i Italien, alle vil spille og vinde.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik