Fodbold nyheder

Medier: Italiener jagtes af topklubber

Af Stefan Lindahl

Cagliari-profilen Nicolo Barella bliver kædet sammen med diverse storklubber. Nu intensiveres jagten ifølge flere italienske medier.

I sommer blev Cagliari-talentet Nicolo Barella kædet sammen med et skifte til både engelske og italienske storklubber. Den unge italiener har i denne sæson, i en alder af 21 år, prøvet at bære anførerbindet for det sardinske mandskab.

Både Calciomercato, Il Corriere dello Sport og Tuttosport meddeler i dag, at spilleren er et stort samtaleemne hos de to Serie A-giganter AC Milan og Inter. Udover italienerne ønsker engelske traditionsklubber som Liverpool og Manchester United også at tilknytte midtbanespilleren.

Onsdag fik Barella debut på det italienske landshold i 1-1-kampen mod Ukraine, som nummer 800 i ”Gli Azzurris” historie. Ifølge de italienske medier skulle der angiveligt have været scouts på plads på stadion for at følge den meget talentfulde spiller. Ifølge Tuttosport vil Cagliari forlange over 300 mio. kroner for spilleren. Mediet melder dog også, at klubben efter sigende ikke ønsker at sælge allerede til januar.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik