Fodbold nyheder

- Neymar bliver den bedste ved næste VM!

Af Daniel Fisker

Den tidligere brasilianske landstræner Vanderlei Luxemburgo tror på, at Neymar kommer til at blive den bedste spiller ved den næste VM-slutrunde i 2022.

Der kan ikke herske meget tvivl om, at Neymar ikke fik den VM-slutrunde, han havde drømt om. Den brasilianske superstjerne pådrog sig en skade inden VM-slutrunden, som medførte, at han aldrig rigtig fik foldet sig ud under slutrunden i Rusland.

Neymar blev derudover kritiseret for at spille skuespil og overdrive, når han blev nedlagt af modstandernes forsvarsspillere. Brasilien nåede ikke desto mindre til kvartfinalen, hvor Belgien dog formåede at sende ”Selecão” hjem til Brasilien.

Den tidligere brasilianske landstræner Vanderlei Luxemburgo tror dog på, at Neymar har lært af kritikken. Luxemburgo tror endda, at Neymar bliver turneringens helt store spiller, når den næste VM-slutrunde løber af stablen i Qatar i 2022.

- Selvfølgelig gjorde det (kritikken, red.) indtryk på ham, udtaler Vanderlei Luxemburgo ifølge Goal.com.

- I kan dog være helt sikre på, hvad jeg siger nu: Neymar bliver den bedste ved det næste VM!

Neymar var i 2015 blandt de tre nominerede til Ballon d'Or, hvilket også var tilfældet i 2017. I 2018 er Paris Saint-Germains superstjerne at finde blandt de foreløbig 30 nominerede til den prestigefyldte pris.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik