Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain er interesserede i at ansætte den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger, Tottenham er ude med snøreren i flere klubber, mens Manchester United har sendt et svimlende bud til Atlético Madrid.

Everton-manageren Gareth Southgate understreger, at han ikke har noget problem med, at hans spillere kommer til at bande under fredagens Nations League-kamp mellem Kroatien og England, selvom det manglende publikum betyder, at spillernes råb vil blive opfanget af tv-mikrofonerne. (Star)

Everton er interesserede i den tidligere Arsenal-spiller Samir Nasri, som i øjeblikket er arbejdsløs grundet en doping-karantæne, som dog slutter i næste måned. (Daily Mail)

Manchester United er fast besluttede på at afholde nye kontraktforhandlinger med Juan Mata i løbet af denne måned. Den spanske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer. (Sun)

Tottenham håber på at kunne hente Manchester United-forsvareren Eric Bailly i løbet af januar-transfervinduet. (Daily Express)

Tottenham er også interesserede i den tidligere Villareal-angriber Cedric Bakambu, som i februar måned blev købt af kinesiske Beijing Guoan for omkring 300 millioner kroner. (Talksport)

Paris Saint-Germain er interesserede i at tilknytte den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger. Den 68-årige franskmand skal dog ikke være træner i den franske hovedstadsklub. Han skal derimod være direktør. (Talksport)

Manchester United er så interesserede i Atlético Madrids franske landsholdsforsvarer Lucas Hernández, at de har sendt et svimlende bud til den spanske hovedstad. Den 22-årige franskmand har en frikøbsklausul på 600 millioner kroner. (Metro)

Napoli-højrebacken Elseid Hysajs agent har løftet sløret for, at den 24-årige albaner blev forhindret i at skifte til Chelsea i sommerens transfervindue. (Teamtalk)

Både Liverpool og Juventus holder et vågent øje med Piotr Zielinskis nuværende situation i Napoli. Kontraktforhandlingerne med den 24-årige polske midtbanespiller er således gået i baglås grundet uenigheder om frikøbsklausulen. (Daily Mirror)

FC Barcelona er så interesserede i den 19-årige Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt, at den catalanske storklub allerede har taget hul på transfer-processen. (Mundo Deportivo)

Juventus-forsvareren Leonardo Bonucci har understreget, at hans transfer til AC Milan, hvor han tilbragte en enkelt sæson, var en stor fejl, som han fortryder. (Sun)

Den spanske angriber Paco Alcacer, som i øjeblikket er lejesvend i Borussia Dortmund, hvor han foreløbigt står noteret for syv mål efter fire kampe, bliver i den tyske storklub. Den 25-årige spanier er således blevet enig med ”Die Borussen” om en ny kontrakt. (Bild)

Tottenham er interesseret i Fiorentinas 20-årige serbiske forsvarsspiller Nikola Milenkovic. (Mirror)

Arsenal og Manchester City ser i første omgang ud til at gå glip af det tyrkiske stortalent Cengiz Ünder, som forventes at underskrive en ny kontrakt i AS Roma. (Calciomercato)

Newcastle har sendt folk til Grækenland for at holde øje med den 21-årige midtbanespiller Mady Camara, som slår folderne i Olympiakos. (Sport in a Storm)

Brentford forventes at ansætte en erstatning for den nye Aston Villa-manager Dean Smith i løbet af næste uge. Championship-klubben prioriterer dog ikke nødvendigvis en manager med Championship-erfaring. (Evening Standard)

Den tidligere Brighton-midtbanespiller Steve Sidwell, som har lagt støvlerne på hylden, har kastet sig over et nyt erhverv. Den 35-årige englænder har således åbnet en butik med børnetøj. (Sun)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik