Fodbold nyheder

Avis: Sådan vil Hazard sikre Real-skifte

Af Tobias Tange

Selvom han oplever stor succes vil han alligevel skifte til Real i fremtiden.

Eden Hazard har måske været den bedste spiller indtil videre i denne sæsons Premier League, men rygterne om, at belgieren er meget interesseret i et skifte til Real Madrid, vil alligevel ikke blive helt væk.

I weekenden indrømmede Chelsea-stjernen, at han er splittet mellem at blive i Chelsea eller skifte til den spanske hovedstad. Den spanske avis Marca mener dog at vide, at han vil foretrække det sidstnævnte.

Avisen har også en ide om, hvordan han vil få det til at ske. De mener nemlig ikke, at han vil følge den model, som Thibaut Courtois praktiserede i sommers, hvor den belgiske målmand nægtede at møde op til træningslejren før sæsonen.

I stedet vil Hazard nægte at underskrive en kontraktforlængelse, og derfor vil han altså lade sin kontrakt løbe ud. Hans kontrakt løber til sommeren 20, hvilket han regner med kan betyde, at Chelsea står i en svær situation allerede næste sommer.

Hvis situationen kommer til at følge den model, står klubben nemlig med et dillema. De kan enten sælge deres største stjerne eller reelt risikere, at han skiftet gratis væk sommeren efter.

Den belgiske superstjerne fører topscorerlisten i denne sæson, hvor han allerede har nettet 7 gange i Premier League.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik