Fodbold nyheder

Ronaldo-advokat: Anklagerne er falske

Af Tobias Tange

Anklagerne om et tidligere forlig stammer fra et hackerangreb, mener portugiserens agent.

Cristiano Ronaldo er lige nu ude i noget af et stormvejr. Den portugisiske superstjerne er blevet anklaget for voldtægt, men nu har Ronaldos advokat, Peter Christiansen, udmeldt, at anklagerne imod hans klient er falske og fabrikerede.

- Dokumenterne, som angiveligt indeholder udtalelser fra Hr. Ronaldo, og som var reproduceret af medierne, er falske og pure opspind, skriver Peter Christiansen ifølge flere store medier som Sky Sports og The Independent og uddyber.

- Endnu en gang. For at ingen skal være i tvivl. Cristiano Ronaldos position har altid været, og vil fortsætte med at være, at det der skete i Las Vegas i 2009 var fuldstændig i enighed.

Udtalelsen kommer efter Der Spiegel tidligere bragte dokumenter, der viste, at Ronaldo havde indgået et forlig med kvinden, som han angiveligt skulle have voldtaget. I det forlig blev Kathryn Mayorga betalt cirka 2,4 millioner kroner for at være stille.

Ifølge Christiansen er dokumenterne som nævnt falske, og de er lavet af en hacker, som i 2015 stjal data fra en masse firmaer.

- I 2015 var der mange firmaer, også inkluderende lovfirmaer, i forskellige dele af Europa, der blev angrebet. Deres elektroniske data blev stjålet af en cyber kriminel. Hackeren forsøgte at sælge informationerne, og et medie endte med uansvarligt at offentliggøre nogle af de stjålne dokumenter, hvoraf nogle var blevet ændret eller helt fabrikerede.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik