Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Selver Elezovic

Mourinho ønsker at rense luften mellem ham og Woodward, og så venter Eden Hazard på et muligt opkald fra Real Madrid.

José Mourinho ønsker at mødes med Manchester Uniteds viceformand, Ed Woodward, for at rense luften mellem de to. (The Sun)

Manchester United er fortsat fortrøstningsfulde i kontraktforhandlingerne med David De Gea, der har kontraktudløb med klubben til sommer. (ESPN)

Chelsea-stjernen Eden Hazard venter fortsat på et udspil fra Real Madrid, før at han vil beslutte sin fremtid på Stamford Bridge. (Daily Telegraph)

Real Madrid var i sommers interesseret i at bringe Jürgen Klopp ind som ny cheftræner som erstatning for Zidane. (Mundo Deportivo via Daily Express)

Danske Andreas Christensen er utilfreds med den manglende spilletid under den nye Chelsea-manager, Maurizio Sarri. (The Times)

Juventus udelukker muligheden for at hente den franske Manchester United-stjerne Paul Pogba tilbage til klubben på trods af den seneste tids rygter. (The Guardian)

AS Monaco har udset sig Thierry Henry til at erstatte Leonardo Jardim, der ligner en færdig mand i klubben. (The Sun)

Spillerne i Aston Villa bakker op om idéen med at bringe Chelsea-legenden John Terry ind som ny manager i klubben, efter at Steve Bruce blev fyret i sidste uge. (Daily Mirror)

Tottenham vil gå efter Lyon-midtbanespilleren Tanguy Ndombele, når transfervinduet igen åbner til januar. (Daily Mirror)

Alberto Moreno er på ønskelisten hos FC Barcelona, der fortsat er på udkig efter en backup til førstevalget Jordi Alba på venstrebackpositionen. (Mundo Deportivo)

Mourinho har kastet sin interesse efter Inters Milan Skriniar og AC Milans Alessio Romagnoli. (Daily Mail)

Stoke-målmand Jack Butland har fyret sin agent i håbet om et skifte til Premier League snarest muligt. (Daily Telegraph)

Manchester City ønsker at forlænge kontrakten med tyske Leroy Sané. (The Sun)

Manchester Uniteds sommertransfervindue er muligvis blevet påvirket af Brexit, det mener en sportsprofessor. (Manchester Evening News)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik