Fodbold nyheder

FCK-sejr i Frankrig

Af Christian Madsen

Der var lagt op til en yderst interessant kamp set med danske øjne, da FCK her til aften skulle en tur til Frankrig og Bordeaux.

Kampen startede lidt forsigtigt og taktisk ud, da de to mandskaber lige skulle se hinanden af, men efterhånden blev der åbnet mere op. Bordeaux kom frem til et par chancer, men ikke noget som gav de store problemer for Stephan Andersen i FCK-målet.

FCK kom dog også bedre med i løbet af første halvleg og fik sendt et par forsøg afsted mod Bordeaux-målet, men det var først efter 42 minutters spil at Sotiriou kunne bringe FCK foran, og sende de medrejsende-fans i ekstase.

Glæden hos FCK-spillerne og fansene varede dog ikke længe, da Bordeuax blot fem minutter efter blev tildelt et straffespark, som Francois Kamano dog brændte. Så kunne FCK lettet gå til pause.

I anden halvleg kom Bordeaux som forventet ud mere aggressive end i første halvleg, hvilket medførte lidt chancer, men ikke gav Stephan Andersen de store problemer. Kvaliteten i afslutningerne blev dog bedre som kampen skred frem, og det resulterede i, at Younousse Sankharé efter 84 minutters spil kunne udligne for hjemmeholdet, og give lettelse for hjemmeholdet.

Dette resultat holdt dog ikke længe, da FCK-spilleren Robert Skov med sin scoring kunne sende FCK på sejrskurs i Bordeaux og give dem en fortjent sejr. I de efterfølgende minutter pressede Bordeaux gevaldigt på, men det mest bemærkelsesværdige var, at FCK-spillere Zeca blev udvist efter sit andet gule kort.

Kampen endte altså med en flot og fortjent sejr til FCK, der nu har fire point efter to kampe, og ligger på anden pladsen i gruppe C.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik