Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Magnus Ankersen

Ingen Zidane til United, City på udkig i Hoffenheim og Napoli-spiller i søgelyset hos Arsenal. Læs det og meget mere i dagens rygter.

De franske mestre Paris Saint Germain er interesserede i at hente Manchester Uniteds franske midtbanespiller Paul Pogba. (Sun)

Efter at have fremvist de finansielle resultater for 2017-2018 tyder det på, at Barcelona ikke er i en position til at byde på VM-vinderen Pogba. (Telegraph)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Scholes udtaler, han er overrasket over, at manager Jose Mourinho ikke blev fyret oven på klubbens 1-3-nederlag til West Ham lørdag. (BT Sport)

Zinedine Zidane vil ifølge den tidligere franske holdkammerat Christophe Dugarry ikke overtage for Mourinho i Manchester United. (RMC Sport)

Arsenal-angriberen Danny Welbeck vil ligesom Wales-midtbanespilleren Aaron Ramsey forlade Arsenal på en fri transfer til næste sommer. Den 27-årige engelske landsholdsspiller er på sidste år af kontrakten, og der er ingen aftale om en ny. (Mirror)

Arsenal-manager Unai Emery har udset sig Napolis 24-årige midtbanespiller Piotr Zielinski som erstatning for 27-årige Ramsey. (SportMediaSet via Star)

Manchester City har holdt øje med Hoffenheims ungdomsspiller Ilay Elmkies, der spiller på midtbanen. Den 18-årige israeler scorede imod Citys udviklingshold i weekenden. (Bild)

Tottenham er klar til at byde på Paris Saint Germains Adrien Rabiot til januar. Den 23-årige franske midtbanespiller står uden kontakt næste sommer og han kan snakke med udenlandske klubber fra januar. (Mirror)

Juventus og klubbens forsvarsspiller Daniele Rugani er gået i stå i forhandlingerne om en ny kontrakt. Det giver Chelsea håb om at hente den 24-årige italienske landsholdsspiller. (Calcio Mercato)

Et opråb i omklædningsrummet fra West Ham-kaptajn Mark Noble efter nederlaget til Wolves i september, er årsagen til West Hams opadgående form. (Mail)

Argentinas midlertidige træner Lionel Scaloni udtaler, at han ikke har talt med Manchester Citys Sergio Agüero om et comeback til landsholdet. 30-årige Agüero har ikke været med i Argentinas træningskampe efter VM-slutrunden. (ESPN)

Chelsea vil tilbyde brasilianske David Luiz en etårig kontraktforlængelse. Den 31-åriges kontrakt udløber i slutningen af den kommende sæson. (Evening Standard)

Borussia Dortmund-kanten Jadon Sancho er udset sin første indkaldelse til Englands U21-mandskab i denne uge. Aidy Boothroyd forventes at indkalde den 18-årige til EM-kvalifikationskampene mod Andorra og Skotland. (Times)

Leeds United forventes at åbne kontraktforhandlinger med den engelske midtbanespiller Kemar Roofe. Den 25-årige har to år tilbage af sin fireårige kontrakt. (Yorkshire Evening Post)

Den svenske kaptajn Andreas Granqvist udtaler, at interessen fra Manchester United er utroligt flatterende. (FotbollDireckt)

Liverpools målmand Alisson fortæller, at han overvejede at blive i Roma før sit skifte til Premier League-klubben. Den 26-årige brasilianer, som skiftede til Liverpool i juli, fortalte at han græd, da han forlod Rom, hvor hans datter blev født. (La Gazzetta dello Sport)

Liverpool-manager Jurgen Klopp har fortalte egyptiske Mohamed Salah, at han skal slappe af, og så vil målene begyndte at komme. (Telegraph)

Barcelona vil formentlig ikke hente nogle spillere i januar-transfervinduet. (Mundo Deportivo)

I mellemtiden er de spanske mestre bekymret for banens tilstand på Wembley, hvor de forbereder sig på at møde Tottenham i Champions League i dag onsdag. (AS.com)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik