Fodbold nyheder

Marotta på vej til Serie A-rival

Af Magnus Ankersen

Den italienske direktør Marotta kommer formentlig ikke til at gå arbejdsløs længe. Ifølge italiensk medie er han i forhandlinger med Milano-klub.

Giuseppe Marotta meddelte i sidste uge, at hans tid som direktør i Juventus slutter 25. oktober, da han ikke får forlænget sin kontrakt. Nu kan italieneren have fundet et nyt job hos en af Juventus' store rivaler.

Italienske Tuttosport hævder, at repræsentanter fra Suning Group, hovedaktionærer i Inter, har afholdt flere møder med Marotta over de seneste dage. Her skulle Marotta have givet sit accept til en plan, der skal få Inter tilbage i toppen af italiensk og europæisk fodbold.

”Beppe” Marotta er en eftertragtet herre oven på otte år i Juventus, hvor han tilskrives en stor del af æren i den succes, som klubben har haft i denne periode. Her er det blandt andet blevet til syv mesterskaber på stribe og to Champions League-finaler.

Alligevel slutter samarbejdet i denne måned, hvor Juventus-præsident Andrea Agnelli har meldt ud, at klubben vil ændre på rollerne i ledelsen og fordele ansvaret anderledes.

Inter er ikke den eneste arbejdsgiver, som Marotta sættes i forbindelse med. Også Roma, Napoli, Italiens fodboldforbund (FIGC) og Manchester United skulle være ude efter den 61-årige italiener.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik