Fodbold nyheder

Avis: Zidane afslører drømmejobbet

Af Daniel Fisker

Zinedine Zidane rygtes i øjeblikket til Manchester United, men det er ifølge Le Parisen ikke drømmejobbet for den franske træner.

Manchester United tabte i weekenden 3-1 til West Ham, hvilket cementerede den dårligste sæsonstart i 29 år. Weekendens nederlag har for alvor sat gang i rygterne om en fyring af klubbens manager, Jose Mourinho.

Rygterne har ydermere længe svirret om, at Zinedine Zidane spøger i kulissen i Manchester. Den franske avis Le Parisen har dog løftet sløret for, at Manchester United ikke er den 46-årige franskmands drømmejob.

Zidane er ifølge den franske avis ikke meget for at overtage tøjlerne i en klub, som resultatmæssigt har det svært. Han er således bange for, at en fiasko med Manchester United kunne ødelægge hans gode omdømme som træner. Det spiller desuden en rolle, at Zidane ikke kan tale engelsk.

Le Parisen løfter sløret for, at Zinedine Zidane drømmer om at sætte sig i trænersædet i Juventus. Han tilbragte fem sæsoner som spiller hos ”Den Gamle Dame”, og nu drømmer han altså efter sigende om at vende tilbage.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik