Fodbold nyheder

Guardiola: Sane skal fastholde fokus

Af Magnus Ankersen

City-manager Pep Guardiola kræver fokus fra spillerne, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at starte inde.

Den tyske landsholdsspiller Leroy Sane, som noget overraskende blev fravalgt til Tysklands VM-trup i sommer, startede ude i de fire første Premier League-kampe for Manchester City, men den hurtige offensivspiller har været med fra start i klubbens tre seneste opgør i ligaen.

Manager Pep Guardiola har været imponeret over den 22-åriges bidrag, men han understreger, at tyskeren ikke kan hvile på laurbærrene, nu han er tilbage på holdet.

- Han har spillet rigtigt godt i de sidste par kampe. Leroy var vigtig, han er vigtig og han vil blive vigtig for os, fortæller Guardiola til Sky Sports.

- Men vores profession er så krævende, og hver eneste dag skal du præstere dit bedste. I de sidste to til tre kampe har han været rigtig god, fortæller Guardiola og fortsætter.

- Jeg vil have, at alle mine spillere er fokuserede, og når de er det, så er der intet problem, men når de ikke er det, så ved de også, hvad der sker.

Leroy Sane bidragede med 14 mål og 19 oplæg i alle turneringer i sidste sæson. På tirsdag står han og Manchester City overfor Hoffenheim i Champions League.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik