Fodbold nyheder

Mourinho: Martial, Martial, Martial!

Af Daniel Frimor

Den portugisiske manager har forklaret fravalget af Alexis Sánchez i eftermiddagens 1-3-nederlag til West Ham.

Manchester United måtte atter gå fra banen efter en skuffende indsats, da de tabte 1-3 til West Ham i dagens tidligere Premier League-opgør.

José Mourinho havde ellers forsøgt at ryste posen op til kampen ved bl.a. at ændre sin formation, og så havde Anthony Martial fået en plads i startopstilling foran Marcus Rashford, Juan Mata, og Alexis Sanchez, hvoraf sidstnævnte var siet helt fra til dagens opgør.

Efter kampen blev Mourinho naturligvis spurgt ind til fravalget af Alexis Sanchez, og her svarede den portugisiske manager således:

- I hvor mange måneder har folk ikke spurgt efter Martial, Martial, Martial? I hvor mange måneder har folk ikke sagt, "Alexis Sánchez spiller ikke godt nok"? Så i denne uge var det tid til at træffe en beslutning og sige, "Lad os give Martial en chance, og lad os lade Sánchez sidde over", udtaler Mourinho til Sky Sports.

Manchester United-manageren beretter yderligere, at valget af Martial havde en indflydelse på startopstillingen mod West Ham:

- Jeg lod Alexis Sánchez sidde over, og da Martial ikke er en spiller, der fokuserer meget på sit defensive spil, så tænkte jeg, at det ville gavne ham at spille som angriber.

Dagens nederlag til West Ham efterlader Manchester United på en 10. plads i Premier League - Ni point efter Manchester City og Liverpool på henholdsvis 1. og 2. pladsen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik