Fodbold nyheder

Messi: Han kender mig til perfektion

Af Tobias Tange

Lionel Messi har i et interview åbnet op for, hvilken holdkammerat, der virkeligt kender ham på banen.

For første gang i sin seniorkarriere spiller Lionel Messi i denne sæson uden både Andrés Iniesta og Xavi, som han har haft en speciel forbindelse med. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogle holdkammerater, som kender den lille argentinske troldmand. I hvert fald ikke, hvis man spørger hovedpersonen selv.

I et interview på Barcelonas hjemmeside har Lionel Messi nemlig fremhævet Jordi Alba, som den spiller, der kender ham bedst på banen.

- Han (Jordi Alba red.) kender mig til perfektion. Han ved, hvornår jeg vil give ham en kig væk-aflevering. Jeg har en speciel forbindelse med ham.

Alba var dog ikke den eneste spiller, der skulle roses af Messi. Også hans angrebsmakker Luis Suárez får nogle rosende ord med på vejen fra klublegenden.

- Han (Suarez red.) bringer meget til mig og resten af holdet. Han leder os ved at presse, og så giver han os alle styrke.

Barca er kommet godt fra start i La Liga, hvor de har vundet alle kampe fire kampe til at starte sæsonen, og dermed topper de også tabellen med to point mere end ærkerivalerne fra Real Madrid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik