Fodbold nyheder

FCM-profiler spår målrigt topopgør

Af Ryan Svale

FCM-profilerne Tim Sparv og Erik Sviatchenko tror det kan blive en målrig affære, når FC Midtjylland på søndag tager imod FC København.

FC Midtjylland lægger på søndag græs til et topopgør i den danske Superliga, når duskene fra FC København besøger de forsvarende mestre på MCH Arena og i de sidste fire indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og FC København er der scoret hele 18 mål og spørger man Tim Sparv kan det også være udfaldet på søndag:

- Begge hold har et offensivt mindset. Jeg tror ikke, at FCK kommer til Herning og er passive. De vil score mål og vinde kampen. Det gør, at det bliver en åben kamp, og man kan komme til at se mange mål, siger Tim Sparv til fcm.dk.

Erik Sviatchenko har bidt mærke i de mange mål, men understreger, at det vigtigste er at vinde og ikke score masser af mål:

- Det er to gode hold, der møder hinanden, og begge har gode offensive spillere. Vi håber selvfølgelig på, at vi kan lukke lidt færre mål ind i de her kampe. Det vigtigste er at vinde kampene, men det lover godt, siger Sviatchenko til fcm.dk

Der er kampfløjt på MCH Arena søndag aften klokken 18.00.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik