Fodbold nyheder

Lössl glad for konkurrence

Af Ryan Svale

Jonas Lössl startede de tre første Premier League kampe på bænken. Danskeren var ikke glad for bænkpladsen, men byder konkurrencen velkommen.

Jonas Lössl stod samtlige Premier League kampe for Huddersfield i sidste sæson, hvilket også betød, at klubben vekslede lejeaftalen til en permanent aftale med den danske keeper.

I sæsonens første kamp mod Chelsea var danskeren dog bænket. I stedet var det nyerhvervede Ben Hamer, som fik chancen i Huddersfied-buret. Ben Hamer stod igen i de to efterfølgende kampe, hvorefter han løb ind i en skade, hvilket atter betød, at Jonas Lössl kunne få lov til at vogte buret for den engelske klub.

Lössl selv var ikke glad for bænkpladsen, men er dog glad for konkurrencen på målmandsposten, da det får det bedste ud af ham:

- Jeg hadede ikke at spille i starten af sæsonen, men jeg brugte min skuffelse til at komme stærkere tilbage. Vi byder velkommen til pladsen som nummer et, fordi det får det bedste ud af mig og Ben Hamer, fortæller Jonas Lössl på et pressemøde ifølge Huddersfields Twitter-profil.

Jonas Lössl og Huddersfield skal i weekenden møde Crystal Palace på hjemmebane, og det bliver nok med danskeren i målet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik