Fodbold nyheder

PSG-kant overvejer skifte

Af Stefan Lindahl

Julian Draxler overvejer ifølge medie, om tilværelsen fortsat skal være i den franske hovedstads-klub Paris Saint-Germain.

Julian Draxler blev i sommer sat i forbindelse med en retur til den tyske Bundesliga med Bayern München som endestation. Ifølge ESPN har denne handel dog aldrig været en mulighed, da spilleren i et interview med mediet afviser overhovedet at have været i kontakt med den tyske klub. Han uddyber dog, at ved mulig kontakt fra Bayern München kunne han sagtens overveje et skifte.

Den tyske offensiv-spiller har siden ankomsten til Paris Saint-Germain i vinteren 2017 fungeret som indskifter og reserve. Det ligner en fortsat tendens i denne sæson, og derfor ville et skifte væk være logisk for 24-årige Draxler.

De forsvarende franske mestre er kommet stærkt fra start i denne sæson med fire sejre i fire kampe. Draxler har dog kun spillet i sammenlagt 32 minutter. Angel Di María har været den nye træner Tuchels førstevalg, og argentineren har krediteret med et mål og tre assist i de første fire kampe. Samtidig står Draxler efter Neymar, Mbappé og Cavani i kampen om spilletid helt i front.

Bayern München-kantspilleren Kingsley Coman blev skadet allerede i starten af sæsonen, hvilket skreg på indkøb i den sydtyske klub, hvor bredden er Arjen Robben og Franck Ribery. Klubben forblev dog passiv. Da Draxler nu selv lufter tanken om et skifte væk fra reservetilværelsen i Paris-klubben, kan han være en mulighed i Bayern München.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik