Fodbold nyheder

Uniteds transfer-mål afviser ny kontrakt

Af Stefan Lindahl

Manchester United ønskede i sommer at tilknytte forstærkning til defensiven. Nu ser det ud til, at en dør åbner sig i Italien.

Inters Milan Skriniar, der i sidste sæson var en kæmpe gevinst for Milano-klubben, har ifølge Gazzetta dello Sport været i forhandlinger med klubben, om en forlængelse af kontrakten der løber frem til 2022. Mediet mener dog, at Skriniar og hans agent sammen har skudt tilbuddet fra Inter ned og takket nej. Det skulle efter sigende være lønnen, som de to parter er uenige om, og spilleren mener, at han er mere værd, end det ”Nerazzurri” har tilbudt.

Forsvarsklippen Skriniar var sammen med Inters kroatiske kant-spiller Perišić rygtet mod Manchester United, hvor manager José Mourinho især ønskede sig defensiv-forstærkning. Det blev dog ikke tilfældet i denne omgang, men med knas i forholdet mellem den italienske klub og Skriniar kan der være en åbning for Mourinho og United i bestræbelserne på at tilknytte defensiv forstærkning.

23-årige Skriniar kom til Inter sidste sommer fra Sampdoria for omkring 200 mio. kroner. Det er indtil videre blevet til 42 kampe for Milano-klubben og fire mål. I sidste sæson spillede han samtlige 38 liga-kampe fra start til slut. Frem mod denne sæson har Inter tilknyttet Stefan de Vrij på fri transfer, hvilket giver endnu mere kamp om de to pladser i klubbens forsvar, hvor Miranda også stadig er at finde.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik