Fodbold nyheder

Medie: United jagter fransk VM-back

Af Stefan Lindahl

Manchester United er på jagt efter forstærkning til det bagerste geled. Klubben har tilsyneladende fundet deres ønske-spiller i spanske Atlético Madrid.

I sommer var den 22-årige back Lucas Hernández med til at vinde VM for Frankrig for første gang i 20 år. Nu er Atlético Madrids back-stjerne ifølge France Football på vej til Manchester United. Spilleren menes at koste i omegnen af 600 mio. kroner, hvilket er svarene til spillerens frikøbs-klausul i den spanske hovedstads-klub. Real Madrid har tidligere været på jagt efter franskmanden, men blev afvist. Det virker dog også mere sandsynligt, at man vil slippe back-profilen ud af landet.

Manchester United-manager José Mourinho udtalte adskillige gange i sommerens vindue, at klubben manglede forstærkning defensivt. Det blev dog ikke til de store defensive forstærkninger for United. I starten af sæsonen har Manchester-klubben allerede på fire kampe lukket syv mål ind, hvilket kan være med til at forsvare Mourinhos iver efter en forsvarsspiller. France Football mener dog, at klubbens ledelse nu ser, hvad manager Mourinho mente med sine udtalelser, og derfor er klar til at spendere stort på den 22-årige franskmand allerede i januar, der også kan fungere som centerback.

Lucas Hernández kom til Atlético allerede som ungdomsspiller, og har derfor sin fodbold-opdragelse i klubben. Det er blevet til 90 kampe på klubbens første-hold og fire assist. På det franske landshold har han præsteret tolv kampe, hvilket vil sige, at han før sommerens VM kun havde fem kampe for ”Les Bleus”.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik