Fodbold nyheder

Brøndby fik igen klø i målrig kamp

Af Bertram Christensen

Brøndby tabte med samlet 4-9 over to kampe mod Genk.

Begge hold lod til allerede fra første fløjt at ville lave en gentagelse af sidste uges underholdende opgør. Det første kvarter bølgede meget frem og til, og begge hold spillede friskt og offensivt.

Efter et kvarters spil skete der, så det som ikke måtte ske for Brøndby. Genks Ruslan Malinovskyi fik bolden på kanten af feltet, og sparkede den flot i mål. 0-1 og en samlet stilling på 6-2 til Genk.

Efterfølgende havde Brøndby flere fine optræk til chancer, og især Kamil Wilczek og Lasse Vigen var tæt på. Men efter 32 minutter gik det galt igen. Dieumerci Ndongala blev spillet fri i højre side og bankede den inde i det korte hjørne. 0-2.

Men allerede næste chancer kom der en lille oprejsning til Brøndby. Brøndby sparkede den langt frem efter de havde givet bolden op. Efter noget ping pong havnede bolden ved Wilczek, som kunne reducere.

Meget mere skulle der ikke ske før pausen, til trods for Brøndbys ihærdige arbejde.

Efter pausen stod den på Brøndby. Flere flotte chancer, hvor de kom tættere og tættere på. Efter 58 minutter fik de endeligt noget ud af deres gode start. Et indlæg blev forlænget, og havnede hos anfører Johan Larsson, som sparkede den flot ind til 2-2.

Den smule håb, som udligningen gav, forsvandt hurtigt igen. Midterforsvaren Sebastian Dewaest steg op i headede et hjørnespark i mål bare otte minutter efter Larssons udligning.

Før dommeren kunne fløjte af, ville sidste uges hattrick-helt, Mbwana Samatta, også lige være med. Den hurtige angriber løb fra Joel Kabongo og kunne let passere Marwin Schwäbe i målet. 2-4 i kampen og en samlet sejr på 9-4 til Genk.

Brøndby – Genk 2-4 (1-2)
0-1: Ruslan Malinovskyi (14 min.)
0-2: Dieumerci Ndongala (32 min.)
1-2: Kamil Wilczek (34 min.)
2-2: Johan Larsson (58 min.)
2-3: Sebastian Dewaest (66 min.)
2-4: Mbwana Samatta (86 min.)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik