Fodbold nyheder

FCM-fans har et arbejde

Af Torsten Brix

Den kommercielle FCM-direktør Jacob Jørgensen giver et svar til Brøndby.

- Vi har midlertidigt suspenderet billetsalget til udebaneafsnittet til kampen mod @fcmidtjylland på søndag. Der er solgt usædvanligt mange billetter til afsnittet, og vi vil gerne være sikre på, at alle 14 solgte billetter nu også havner i hænderne på personer fra deres fanbase (glad smiley).

Sådan skrev Brøndby på Twitter inden søndagens udekamp i Herning, og det giver midtjydernes kommercielle direktør Jacob Jørgensen svar på i dagens udgave af Ekstra Bladet:

– Vi har kæmpet lidt med at have en del kampe klokken 20. Vores fans har et arbejde at passe, og det kan være svært at få familielivet til at hænge sammen, når man skal til Brøndby en søndag aften klokken 20.

– Men vi havde eksempelvis 800 mand i Malmø i sidste uge, da vi spillede Europa League. FC Midtjylland er stadig teenager i og med, at vi først fylder 20 år til sommer, og det tager lang tid at få opbygget en fanskare. Men vi er kommet rigtig langt på få år, og vi skal nok overhale Brøndby på et tidspunkt, selvom det kommer til at tage tid,…

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik