Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Mikkel Fuhr

Danske Christian Eriksen er det varmeste navn i dagens rygter. Imens ser Manchester United ud til at holde på Anthony Martial.

Paris Saint-Germain vil byde 826 millioner kroner for danske Christian Eriksen. (Express)

Anthony Martial er klar til at blive hos Manchester United, da han er blevet opmuntret af klubbens modvilje til at sælge ham. (Telegraph)

Martial har således sagt, at han minimum vil blive på Old Trafford i de næste 12 måneder, da han netop har underskrevet en 12-måneders lejekontrakt på et hus i Hale. (Mirror)

Arsenals walisiske midtbanespiller, Aaron Ramsey, vil vente til januar med at forhandle om en kontraktforlængelse. (Mail)

AS Monaco ønsker at hente Chelsea-stortalentet Ruben Loftus-Cheek på en lejeaftale for resten af sæsonen. (Sun)

Chelsea benægter samtidig de rygter, der spekulerer i, om Roman Abramovich er klar til at sælge den engelske storklub. (Standard)

Manchester United har ikke gjort noget forsøg på at hente hverken Toby Alderweireld eller Danny Rose på trods af, at Tottenham bad dem om det. (Mirror)

Manchester United har genfundet deres interesse i Romas italienske midtbanespiller, Lorenzo Pellegrini, som de vil gå efter til januar. (Sun)

Eden Hazard ville have forladt Chelsea til fordel for Real Madrid, hvis Zinedine Zidane var forblevet madrilenernes manager. (Hiet Niewuwsblad)

Lyons Nabil Fekir siger, at det kun er Liverpool selv, der ved hvorfor hans sommerskifte ikke gik igennem. (Liverpool Echo)

West Ham overvejer i øjeblikket lejetilbud fra både AZ Alkmaar og Eibar for 19-årige Reece Oxford. (Mail)

Leicester planlægger at byde på Blackburns offensive profil, Bradley Dack, til januar. (Sun)

David De Gea og Manchester United er langt fra hinanden i snakken om en kontraktforlængelse, da den spanske keeper ønsker i nærheden af samme løn som Paul Pogba og Alexis Sanchez. (Mail)

Chelseas 20-årige håb Tammy Abraham vil afvise et lejetilbud fra Aston Villa, da han ønsker at blive på Stamford Bridge og kæmpe for sin plads. (Mirror)

Newcastles manager Rafael Benitez vil ikke snakke om hans fremtidsplaner på St. James' Park, før transfervinduet i januar lukker. (Newcastle Chronicle)

Juventus iltre skarpretter, Mario Mandžukić, afviste et købstilbud fra Manchester United under sommerens transfervindue. (Calciomercato)

Manchester United-nyindkøbet Fred forsikrer, at der ikke er uenigheder mellem holdets manager Jose Mourinho og spillertruppen. (ESPN)

Sunderland-manager, Jack Ross, håber at han kan holde fast i klubikonet Lee Cattermole og Bryan Oviedo. (Chronicle)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik