Fodbold nyheder

Medie: United sagde nej tak

Af Stefan Lindahl

For 12 måneder siden blev Harry Maguire hentet til Leicester City for 110 mio. kroner. Nu forlanger klubben fem gange så meget for ham.

Ifølge Telegraph havde Manchester United sidste sommer muligheden for at sikre sig Harry Maguires underskrift, men klubben var ikke villig til at slippe de 110 mio. kroner, Hull forlangte for forsvarsspilleren. Det betød, at Leicester kunne snuppe den nu meget eftertragtede englænder for næsen af titel-aspiranterne. ”The Red Devils” valgte i stedet at hente svenske Victor Lindelöf hos portugisiske Benfica for godt 260 mio. kroner.

Som Indkast tidligere har skrevet, har ”The Red Devils” gjort deres for at lande Maguire på Old Trafford men for Manchester-klubben uden held. Leicester har angiveligt krævet 550 mio. kroner for forsvarsspilleren i dette transfervindue.

Manchester United-manager José Mourinho har igennem hele vinduet jagtet en centerback. Klubben har forsøgt sig med spillere som Jerome Boateng, Toby Alderweireld, Yerry Mina og altså netop Maguire.

Efter Maguire ankom til Leicester fra Hull gik han direkte ind i startopstillingen, og spillede samtlige kampe for ”The Foxes” i Premier League i sidste sæson. I sommer var han en del af den engelske landstræner Gareth Southgates VM-trup, hvor han imponerede stort.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik