Fodbold nyheder

Yerry Mina forklarer Everton-skifte

Af Daniel Fisker

Yerry Mina har løftet sløret for, hvorfor han valgte at forlade FC Barcelona til fordel for Premier League-klubben Everton.

Yerry Mina tilbragte godt og vel et halvt år i Barcelona, inden turen på Deadline Day gik videre til Everton, som købte den colombianske midterforsvarer for 225 millioner kroner. 225 millioner kroner er en hel del mere end de godt og vel 90 millioner kroner, som Barça betalte brasilianske Palmeiras i januar.

Yerry Mina nåede kun at spille seks kampe i Barcelona-trøjen. Det er dog tilsyneladende ikke den begrænsede mængde spilletid, der har sendt den 23-årige forsvarsspiller til Everton, som havde desperat brug for en midterforsvarer, da Deadline Day tog sin begyndelse.

- Det er vigtigt, at klubben ønsker at kæmpe for noget, udtaler Yerry Mina ifølge Everton TV.

- Derfor er jeg her.

- Jeg har fulgt Premier League længe. Det er den bedste liga i verden. Det er en fantastisk mulighed for mig, og jeg glæder mig til at konkurrere her.

- Jeg kender til Evertons spillere, og jeg ser frem til at kunne spille med mit nye hold. Jeg har snakket meget med træneren, og jeg kender til hans passion for Everton og hans stræben efter at være succesfuld. Jeg er også fast besluttet på at gøre mit bedste for Everton.

- Jeg har arbejdet hårdt i løbet af min ferie, og nu er jeg klar til at spille og opnå store ting med klubben.

Yerry Mina kommer til at spille sammen med et par kendte ansigter i Everton – Lucas Digne og Andre Gomes, som også tog turen fra Barcelona til Everton i sommerens transfervindue.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik