Fodbold nyheder

Vindere og tabere fra PLs transfervindue

Af Tobias Tange

Der har været godt gang i den i Premier Leagues transfervindue i år, og her kommer en liste med vindere og tabere.

Mediet Goal har lavet en liste over vindere og tabere fra Premier Leagues transfervindue, som netop er lukket for et par timer siden.

Vinder - Thibaut Courtois:

Belgierens store ønske var at komme tættere på sine børn til den nye sæson, hvilket også lykkedes ham. Han nægtede at træne med i Chelsea, fordi han ville til Real Madrid, hvilket til sidst også lykkedes ham. Chelsea stod med et rigtigt dårligt udgangspunkt, da den 26-årige målmand kun havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og derfor måtte man tage, hvad man kunne få for ham.

Taber - José Mourinho:

Manchester United var ikke så aktive i sommerens transfervindue, som man måske havde regnet med på forhånd. De formåede ikke at hente en ny midterforsvarer, ligesom man ikke fik forstærket back-positionerne. Mourinho har også haft problemer med nogle af sine spillere, hvor han har skældt ud på blandt andre Anthony Martial, mens en af hans store stjerner Paul Pogba også efter sigende skulle ville væk.

Vinder – Liverpool:

Liverpool har været det mest aktive af topholdene i Premier League. De har forstærket sig på den position, hvor de så måske svagest ud sidste år, nemlig målmandspositionen med indkøbet af Alisson fra Roma. Deres midtbane har ligeledes fået sig en ordentlig overhaling, hvor man har hentet etablerede stjerner i Fabinho og Naby Keïta. Til sidst har man også fået tilføjet noget bredde til det livsfarlige angreb med Xherdan Shaqiri, ligesom man har holdt på sine største stjerner, udover det forventede Emre Can-exit.

Taber – Tottenham:

Tottenham har til tider figureret kraftigt i rygterne denne sommer, men mere er det heller ikke blevet til. Spurs er blevet kædet sammen med spillere som Lewis Cook, Anthony Martial og Wilfried Zaha, men de har ikke haft held i deres jagt på nogle af dem. Det må dog siges at være positivt, at man har holdt på Harry Kane, som en overgang var rygtet kraftigt til at skulle være afløser for Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Vinder – Wolverhampton:

Wolves har færdiggjort den transformation, de begyndte på sidste år, med en række nyindkøb. De har fået hentet nogle af de spillere permanent, som i sidste sæson var lejet ud til klubben, mens de også har hentet rutinerede kræfter i Rui Patricio og Joao Moutinho. Det er dog ikke kun de rutinerede, de har hentet til Molineux. Den portugisiske U21-landsholdsspiller Ruben Vinagre, den tidligere Atlético Madrid-spiller Jonny Castro, Raúl Jimenez og Adama Traore er også alle kommet til klubben.

Taber - Manchester City:

Manchester City ser ud til at være meget kampdygtige i Premier League, hvor de skal forsøge at forsvare deres titel, men fans af The Citizens kunne måske godt have ønsket sig mere af transfervinduet. De har fået hentet en kvalitetspiller i Riyad Mahrez, men Pep har også været ude at udtale, at han godt kunne tænke sig en defensiv midtbanespiller til. Den position fik de ikke styrket. De blå fra Manchester har været kædet sammen med store spillere som Marco Verratti, Mateo Kovacic, Thiago Alcantara og Miralem Pjanic, men det blev dog ikke til noget. City vil håbe på, at deres gode handler fra sidste sæson kan bære holdet som i sidste sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik